Κάντε την επιλογή που υπερέχει

Ενισχυμένη στιβαρότητα, αισθησιακές γραμμές και δυναμικές καμπύλες: το Renault MEGANE Sport Tourer έχει όλα όσα χρειάζεται για να ξεχωρίζει με την προσωπικότητά του και να τραβήξει τα βλέμματα.


Ανακαλύψτε τον ευρύχωρο χώρο επιβατών

Εκτός από στυλ, το Renault MEGANE Sport Tourer προσφέρει εξαιρετική πολυμορφικότητα και ασυναγώνιστο μήκος φόρτωσης.


Τεχνολογία MULTI-SENSE

Αφυπνίστε τις αισθήσεις σας. Το Renault MEGANE Sport Tourer εναρμονίζεται με τη διάθεσή σας. Χάρη στην τεχνολογία MULTI-SENSE, μπορείτε να εξατομικεύσετε την οδηγική εμπειρία σας, από τον φωτισμό του εσωτερικού χώρου, μέχρι την απόκριση του κινητήρα.


Ενσωματωμένο σύστημα πολυμέσων R-LINK 2

Σαν ένας σύγχρονος υπολογιστής ταξιδιού, η οθόνη αφής R-LINK 2 σάς παρέχει πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του Renault MEGANE Sport Tourer και στις παραμέτρους εξατομίκευσης.


Θαυμάστε το στυλ του

Ισορροπημένες αναλογίες, στιβαρότητα, αισθησιακές καμπύλες, οξείς γραμμές, φωτεινές υπογραφές τύπου 3D μπροστά και πίσω, ενσωματωμένες μπάρες οροφής από διακοσμητικά αλουμινίου… Το Renault MEGANE Sport Tourer έχει στυλ!


Φωτεινή υπογραφή

Το Renault MEGANE Sport Tourer είναι άμεσα αναγνωρίσιμο από μακριά… από πολύ μακριά μάλιστα. Οι τεχνολογίες LED Pure Vision και Edge Light που διαθέτουν τα φώτα τύπου 3D, αφήνουν το στίγμα τους στον δρόμο, τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα.


Απόλυτη κομψότητα

Τελειοποιώντας τη σιλουέτα του, ένα διακοσμητικό χρωμίου υπογραμμίζει κομψά τις γραμμές του περιφερειακά. Και για να συνδυάσει στυλ και πρακτικότητα, εξοπλίζεται με ενσωματωμένες μπάρες οροφής από αλουμίνιο.


Τασια και ζαντες

Ζάντες 16″ Florida
Ζάντες αλουμινίου 16″ Silverline
Ζάντες αλουμινίου 17″ Exception
Ζάντες αλουμινίου 17″ Exception
Ζάντες αλουμινίου 17″ Decaro
Ζάντες αλουμινίου 18″ Grantour

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ

Ένας σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

GARAGE