ΑΠΛΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ

Με ασύμμετρες πίσω πόρτες που ανοίγουν μέχρι τις 180°, το Express Van διαθέτει εκμεταλλεύσιμο όγκο φόρτωσης 3.3m³ και ωφέλιμο μήκος 1.91m (με σταθερό διαχωριστικό), προσφέροντας την καλύτερη αναλογία μήκους φόρτωσης/συνολικού μήκους στην κατηγορία του. Δίνει επίσης τη δυνατότητα αύξησης του ωφέλιμου όγκου φόρτωσης, που φτάνει τα 3.7m³ με την αναδίπλωση του καθίσματος του συνοδηγού και την περιστροφή τμήματος του διαχωριστικού πλέγματος. Η συρόμενη πλευρική πόρτα στη δεξιά πλευρά, προσφέρει κορυφαίο πλάτος ανοίγματος που φτάνει τα 716mm διευκολύνοντας έτσι την άνετη πρόσβαση στο χώρο φόρτωσης.


Εργονομικό εσωτερικό

Με ευρύχωρο εσωτερικό, ταμπλό με πολυάριθμους χώρους φύλαξης, δύο άνετα και εργονομικά καθίσματα, και πολλά ακόμα. Απολαύστε μία εμπειρία πρακτικότητας και άνεσης στο εσωτερικό του.


Υποβοήθηση ορατότητας πίσω

Μία ψηφιακή οθόνη – στη θέση του μεσαίου εσωτερικού καθρέφτη – εμφανίζει κατά την εμπροσθοπορεία εικόνα του περιβάλλοντος*, όπως τη μεταφέρει η κάμερα από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Τόσο βολική λειτουργία για τις κλειστές εκδόσεις!


Εύκολη φόρτωση

Χρειάζεστε ένα οικονομικό και λειτουργικό Van; Το νέο Renault Express Van ήρθε για να κάνει τη δουλειά! Με τις ασύμμετρες πίσω πόρτες που ανοίγουν μέχρι τις 180ο, τον ωφέλιμο όγκο των 3,3m3 και το μήκος του χώρου φόρτωσης που φτάνει το 1,91m με σταθερό διαχωριστικό, προσφέρει την καλύτερη σχέση μεταξύ του μήκους χώρου φόρτωσης και του συνολικού μήκους του αυτοκινήτου. Στην έκδοση του σπαστού διαχωριστικού με το συρμάτινο και αναδιπλούμενο τμήμα* και το πλήρως αναδιπλούμενο κάθισμα του συνοδηγού, ο ωφέλιμος όγκος φτάνει τα 3,7m3 και το ωφέλιμο μήκος φόρτωσης τα 2,36m. Παράλληλα, η δεξιά πλευρική συρόμενη πόρτα προσφέρει το μεγαλύτερο άνοιγμα στην κατηγορία (716mm), για εύκολη φόρτωση. Το νέο Express Van είναι απλά το επαγγελματικό μοντέλο που ξεπερνά τις προσδοκίες σας.


Άνεση και πολυμέσα που βελτιώνουν την αποδοτικότητα

Ο χρόνος που περνάτε στο τιμόνι είναι πολύτιμος. Το νέο Express Van προσφέρει όλα τα βασικά συστήματα άνεσης και πολυμέσων. Κάθισμα οδηγού και τιμόνι με ρύθμιση ύψους*, υποβραχιόνιο*, εργονομικά χειριστήρια και καθίσματα που εξασφαλίζουν το ιδανικό επίπεδο άνεσης. Το σύστημα πολυμέσων Easy Link* σάς δίνει τη δυνατότητα προβολής του smartphone σας στην οθόνη του αυτοκινήτου. Χάρη σε αυτό έχετε πρόσβαση στις λειτουργίες πλοήγησης, τη μουσική και τις εφαρμογές του τηλεφώνου σας. Τέλος, η συνδεσιμότητα περνά σε άλλο επίπεδο, αυτό της ασφάλειας, χάρη στο σύστημα κλήσης έκτακτης ανάγκης (E-call) που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων.


Ένα επαγγελματικό όχημα, στα μέτρα σας

Εάν είστε τεχνικός, το αυτοκίνητό σας μπορεί να εξοπλιστεί σαν κινητό συνεργείο. Έμπορος τροφίμων; Μία έκδοση με ψυκτικό θάλαμο για να μεταφέρετε τα ευαίσθητα φρούτα και λαχανικά. Το Express Van προσφέρεται με διάφορους τύπους μετασκευής. Με οτιδήποτε και να ασχολείστε, θα βρείτε ένα μοντέλο στη γκάμα, που να ικανοποιεί ακριβώς τις δικές σας ανάγκες. Ένα ευρύ δίκτυο πιστοποιημένων από τη Renault, μετασκευαστών, θα σας εξασφαλίσει την άριστη ποιότητα της μετασκευής που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της δουλειάς σας. Μιλάμε για ένα μοντέλο φτιαγμένο στα μέτρα σας!ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ

Ένας σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

GARAGE