Με το δυναμισμό ενός αθλητή

SUV από κάθε άποψη, το Renault KADJAR δηλώνει ξεκάθαρα τον αθλητικό του χαρακτήρα και το δυναμικό του design. Την αυθεντική προσωπικότητα επιβεβαιώνει η μεγάλη μάσκα με τα ασημένια διακοσμητικά και τα εντυπωσιακά LED φωτιστικά σώματα στις άκρες της. Ο νέος προφυλακτήρας με τη φαρδιά προστατευτική ποδιά εμπνέει εμπιστοσύνη. Στο πίσω μέρος, τα LED φωτιστικά σώματα, οι λεπτομέρειες χρωμίου και η κεραία σε σχήμα "πτερυγίου καρχαρία", αντανακλούν το νεωτεριστικό στυλ και την κομψότητα του συνόλου.


Εκλεπτυσμένο Design

Μοντέρνο περιβάλλον, μοναδική εργονομία, νέες ταπετσαρίες και πινελιές χρωμίου, σας προ(σ)καλούν να απολαύσετε την κάθε στιγμή στο εσωτερικό του. Καθίστε στο τιμόνι του νέου σας SUV και ετοιμαστείτε να απολαύσετε τη γοητεία των πιο συναρπαστικών διαδρομών. Ο ανανεωμένος πίνακας οργάνων, η κεντρική κονσόλα με τον κρυφό φωτισμό και οι ανασχεδιασμένες λεπτομέρειες, σας κάνουν να δείτε την περιπέτεια μέσα από ένα εντελώς διαφορετικό πρίσμα.


Πρόσφυση στα μέτρα σας

Το Renault KADJAR αντιμετωπίζει με άνεση ακόμα και τα πιο δύσκολα εδάφη. Με την καρδιά του μαχητή, προσαρμόζεται σε διάφορες συνθήκες οδήγησης, προσφέροντας τη δυνατότητα βελτίωσης του βαθμού πρόσφυσης χάρη στον επιλογέα 3 θέσεων. Η αυξημένη απόσταση από το έδαφος και οι γωνίες προσέγγισης & αναχώρησης συμβάλλουν στην ικανότητά του να προσαρμόζεται ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις αλλά και στις καθημερινές διαδρομές στην πόλη. Οι έντονες συγκινήσεις είναι εγγυημένες.
Το σύστημα 4x4** επιτρέπει την κίνηση σε ακόμα δυσκολότερες συνθήκες και με τη βοήθεια του μεσαίου διαφορικού υπάρχει δυνατότητα μετάδοσης της ροπής σε ποσοστό έως και 50% στους πίσω τροχούς. Στη διάθεσή σας υπάρχουν 3 επιλογές:
- 2WD: κίνηση μόνο στους εμπρός τροχούς
- 4WD Lock: Μόνιμη τετρακίνηση μέχρι τα 40χλμ./ώ.
- Auto: Αυτόματη εναλλαγή της μετάδοσης σε 2 ή 4 τροχούς
ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης

*Δεν συνδυάζεται με τον κινητήρα Blue dCi 150hp
**Διαθέσιμο αποκλειστικά με τον κινητήρα Blue dCi 150hp.

Άνεση και ευελιξία

Οι μεγάλοι χώροι στο εσωτερικό είναι ένα ακόμα ατού του Renault KADJAR. Αναδιπλώνοντας με μία κίνηση τα πίσω καθίσματα και την πλάτη του καθίσματος του συνοδηγού, έχετε στη διάθεσή σας ένα τεράστιο χώρο φόρτωσης ικανό να καλύψει κάθε σας ανάγκη. Βαλίτσες, σακίδια, εξοπλισμός πεζοπορίας ακόμα και mountain bikes, βρίσκουν την ιδανική θέση στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Η άνεση συμπληρώνεται από τις μεγαλύτερες ποτηροθήκες, τους αεραγωγούς και τις θύρες USB για τις πίσω θέσεις που αλλάζουν το χαρακτήρα του ταξιδιού. Η ευχαρίστηση όμως δεν σταματά εκεί καθώς τα θερμαινόμενα καθίσματα με ρύθμιση μέσης προσφέρουν ιδανική στήριξη για το σώμα του οδηγού ώστε να μπορεί να απολαμβάνει με άνεση κάθε συναρπαστική διαδρομή. Ζήστε την περιπέτεια με ό,τι χρειάζεστε ώστε να σας μείνει αξέχαστη!


Ο κόσμος στα δάχτυλά σας

Ανακαλύψτε τη νέα κεντρική κονσόλα που ενσωματώνει τα χειριστήρια του κλιματισμού για ακόμα πιο εύκολη λειτουργία και μία μοντέρνα οθόνη αφής που περιλαμβάνει το σύστημα πολυμέσων R-LINK 2. Με δυνατότητες δικτύωσης, το R-LINK 2 παρέχει πρόσβαση σε ευρεία γκάμα υπηρεσιών όπως είναι το TomTom Traffic. Με την εφαρμογή Android Auto™* και Apple CarPlay™*, έχετε πανεύκολη πρόσβαση στις εφαρμογές του smartphone σας, που εμφανίζονται κατευθείαν στην οθόνη του συστήματος R-LINK 2. Το σύστημα έχει τη δυνατότητα απομνημόνευσης 6 διαφορετικών προφίλ χρηστών. Με ένα κλικ, ο καθένας βρίσκει τις προσωπικές του ρυθμίσεις στο σύστημα πλοήγησης, στα βοηθήματα οδήγησης, στα πολυμέσα, ή ακόμα και τη "δική του" εμφάνιση στον πίνακα οργάνων. Το R-LINK 2 βελτιώνει την οδηγική σας απόλαυση και σας χαρίζει μία προσωποποιημένη εμπειρία στην χρήση των πολυμέσων.

Το Android Auto™ είναι προϊόν της Google Inc.
Το Apple CarPlay™ είναι προϊόν της Apple Inc.
*Ανάλογα με την αγορά κάθε χώρας

Ασφάλεια σε κάθε διαδρομή

Για τον καλύτερο έλεγχο της κάθε σας κίνησης, διατίθενται 2 κάμερες, 12 αισθητήρες, και ένα ραντάρ, που ελέγχουν το περιβάλλον γύρω από το αυτοκίνητο σε κάθε μετακίνηση. Υπάρχει αυτοκίνητο στη νεκρή ζώνη; Ένα οπτικό σήμα στον εξωτερικό καθρέπτη της αντίστοιχης πλευράς, σας ενημερώνει αυτόματα για την παρουσία του. Διασχίζετε μία διακεκομμένη ή συνεχόμενη λωρίδα κυκλοφορίας χωρίς να έχει προηγηθεί ενεργοποίηση του αντίστοιχου φλας; Το σύστημα προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας, σας ενημερώνει ώστε να διορθώσετε την πορεία σας. Ξεπεράσατε το όριο ταχύτητας που αναγράφεται στις πινακίδες της οδικής σήμανσης; Το σύστημα υπέρβασης ορίου ταχύτητας σας ειδοποιεί. Οδηγείτε τη νύχτα; Το σύστημα φωτισμού Full LED Pure Vision, σας εξασφαλίζει άριστη ορατότητα κάνοντας ασφαλέστερη και πιο άνετη τη νυχτερινή οδήγηση. Το σύστημα αλλάζει αυτόματα από προβολείς σε φώτα πορείας και αντίστροφα. Στο τιμόνι του Renault KADJAR, θα έχετε πάντα την ασφαλέστερη εμπειρία οδήγησης.


Έντονες συγκινήσεις

Και όλοι οι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σας! Με γνώμονα τις επιδόσεις και την οδηγική ευχαρίστηση, η γκάμα κινητήρων του Renault KADJAR περιλαμβάνει τους κινητήρες βενζίνης 140 και 160 ίππων καθώς και τον κινητήρα πετρελαίου 115 ίππων .Οι κινητήρες αυτοί διατίθενται με μηχανικά κιβώτια 6 ταχυτήτων αλλά και με αυτόματα κιβώτια διπλού συμπλέκτη 7 ταχυτήτων καλύπτοντας έτσι κάθε ανάγκη και δίνοντας σας τη δυνατότητα να εκμεταλλευθείτε όλα τα πλεονεκτήματα του Renault KADJAR σας, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε κανένα συμβιβασμό στα θέματα των επιδόσεων και της κατανάλωσης. Όσο για τον νέο κινητήρα πετρελαίου 150 ίππων, προσφέρει μια ιπποδύναμη που σας επιτρέπει να αντιμετωπίσετε απροβλημάτιστα όλες τις καταστάσεις ενώ η μετάδοση και στους 4 τροχούς σας δίνει την ελευθερία να κινηθείτε χωρίς περιορισμούς.Τασια και ζαντες

Ατσάλινη ζάντα 16” με διακοσμητικό τάσι
Ζάντα αλουμινίου 18” Diamanti Fleuron
Ζάντα αλουμινίου 17” Aquila
Ζάντα αλουμινίου 17” Diamanti Aquila
Ζάντα αλουμινίου 17” Εvado
Ζάντα αλουμινίου 19” Bose
Ζάντα αλουμινίου 19” Yohan

Το RENAULT Kadjar διατιθεται σε 4 εκδοσεις

Έκδοση Κυβικά Ιπποδύναμη Πόρτες Κατανάλωση
(λτ./100χλμ.)
Εκπομπές CO2 Επιτάχυνση
(0-100χλμ./ώρα)
Καύσιμo
KADJAR PH2 1.3 TCe 140hp SPORT EDITION EDC 1332 140hp 5 6,2 - 6,7 141 - 152 9,8 Βενζίνη
KADJAR PH2 1.3 TCe 140hp SPORT EDITION 1332 140hp 5 6,2 - 6,7 141 - 152 9,8 Βενζίνη
KADJAR PH2 1.3 TCe 140hp AUTHENTIC 1332 140hp 5 6,2 - 6,7 141 - 152 9,8 Βενζίνη
KADJAR 1.3 TCe 140hp SPORT EDITION EDC 1332 140hp 5 6,2 - 6,7 141 - 152 9,8 Βενζίνη

GALLERY

Renault KADJAR. Η επιτομή της άνεσης

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ

Ένας σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

GARAGE