Απλά υβριδικό

Το υβριδικό σύστημα κίνησης E-TECH, συνδυάζει δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν βενζινοκινητήρα και ένα ειδικά σχεδιασμένο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Το πλεονέκτημά του είναι ότι στην πόλη παρέχει τη δυνατότητα να οδηγείτε αξιοποιώντας τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα και σημαντικό περιορισμό στις εκπομπές του CO2 και της κατανάλωσης καυσίμου. Καθώς η εκκίνηση γίνεται πάντα με πρόγραμμα ηλεκτροκίνησης, οι επιταχύνσεις είναι πάντα άμεσες και δυναμικές. Επίσης χάρη στο σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά το φρενάρισμα, εξασφαλίζεται η επαναφόρτιση της μπαταρίας κατά την οδήγηση και σε συνδυασμό με το πρόγραμμα "B" (Brake), ο βαθμός ανάκτησης μεγιστοποιείται. Αθόρυβη λειτουργία, άμεση απόκριση και ευελιξία οπουδήποτε και αν οδηγείτε. Το σύστημα Renault E-TECH υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία οδήγησης.


Τεχνολογική υπεροχή

Το σύστημα Easy Link,η οθόνη αφής των 9,3”,καθώς και η πλοήγηση, υπόσχονται να αναβαθμίσουν την οδηγική σας εμπειρία. Επίσης η οθόνη διαθέτει μενού πολλαπλών επιλογών που σας προσφέρει εύκολη πρόσβαση στις λειτουργίες του αυτοκινήτου. Το νέο Renault Arkana, υπόσχεται πως η τεχνολογία θα είναι πλέον στην υπηρεσία σας.


Συνδεσιμότητα

Η εφαρμογή My Renault(1) σας παρέχει τη δυνατότητα να προετοιμάσετε τις διαδρομές σας, στέλνοντας απλά τον προορισμό σας στο αυτοκίνητο, ακόμα και να εντοπίσετε τη θέση που έχετε σταθμεύσει το Arkana σας. Επίσης με το σύστημα πολυμέσων Easy Link, στην οθόνη των 9.3”, μπορείτε να βρείτε τις αγαπημένες σας εφαρμογές χάρη στη συμβατότητα με Android Auto™(2) και Apple CarPlay™(2). Τέλος η συνδεσιμότητα με το δίκτυο 4G σας παρέχει πρόσβαση σε χάρτες καθώς και αναζήτηση διευθύνσεων μέσω του Google.

(1) Διαθέσιμη ανάλογα με την αγορά κάθε χώρας.
(2) Το Android Auto™ είναι κατοχυρωμένο σήμα της Google Inc. Το Apple CarPlay™ είναι κατοχυρωμένο σήμα της Apple Inc. Διαθέσιμα ανάλογα με την αγορά κάθε χώρας

Ευρυχωρία & Άνεση

Με χωρητικότητα 513 λίτρων (480 λίτρα στην υβριδική έκδοση E-Tech), το πορτμπαγκάζ εξασφαλίζει την άνετη μεταφορά όλων των αποσκευών. Το δάπεδο με ρυθμιζόμενο ύψος, μπορεί να τοποθετηθεί στη χαμηλή θέση για μεγιστοποίηση της χωρητικότητας φόρτωσης, και στην υψηλή θέση για να διευκολύνεται η φόρτωση βαριών αντικειμένων. Μια διαμόρφωση που σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε πλήρως μια εντελώς επίπεδη επιφάνεια φόρτωσης, σε συνδυασμό και με την ασύμμετρη αναδίπλωση (2/3-1/3) των πίσω καθισμάτων. Οι πίσω επιβάτες φιλοξενούνται σε τρεις πραγματικές θέσεις, και διαθέτουν άνετο χώρο για τα πόδια και τα γόνατά τους.Τασια και ζαντες

Τροχός 15” με τάσι Iremia
Τροχός 16‘’ με τάσι Amicitia Flex Wheel

Το RENAULT Arkana διατιθεται σε 2 εκδοσεις

Έκδοση Κυβικά Ιπποδύναμη Πόρτες Κατανάλωση
(λτ./100χλμ.)
Εκπομπές CO2 Επιτάχυνση
(0-100χλμ./ώρα)
Καύσιμo
TCe 140 EDC Hybrid MHEV 1.333 140 5 5,8 - 6,1 132 - 138 9.8 Βενζίνη και ηλεκτρική ενέργεια (αυτο-επαναφορτιζόμενο)
Hybrid E-TECH 145 1.698 145 5 4,9 - 5,2 111 - 117 10.8 Βενζίνη και ηλεκτρική ενέργεια (αυτο-επαναφορτιζόμενο)

GALLERY

ΝΕΟ RENAULT ARKANA, υβριδικό από τη φύση του

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ

Ένας σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

GARAGE