RENT A CAR

Rent a car απο την Ν. Πουλάκης ΑΕΒΕ με ολοκαίνουρια μοντέλα Renault & Dacia.

RENT A CAR

Η Ν. Πουλάκης ΑΕΒΕ παρέχει τώρα την δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτων.
Με γνώμονα πάντα την εξυπηρέτηση των πελατών της έχτισε ένα στόλο με ολοκαίνουρια μοντέλα Renault & Dacia προσφέροντας την καλύτερη σχέση ποιότητας- τιμής.
Ειδικός τιμοκατάλογος ισχύει για τους πελάτες Συνεργείου και Φανοποιείου.
Ελάτε να σας εξυπηρετήσουμε σε ένα από τα ταξίδια σας με πολυτέλεια, ασφάλεια και οικονομία.

Αρχικη
χρηματοδοτηση

TWINGO PH2 1.0 SCe
65 hp IN TOUCH

χρηματοδοτηση

CLIO PH2 0.9 TCe
75hp DYNAMIC EU6

χρηματοδοτηση

DUSTER MY 18 PRESTIGE
1.3 130hp 4X2 16

χρηματοδοτηση

DUSTER ΜΥ 18 PRESTIGE
1.5 Blue dCi 115hp 4X4

χρηματοδοτηση

KADJAR PH2 1.3 TCe
140hp SPORT EDITION

χρηματοδοτηση

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ RENT A CAR

Κρατήσεις:
Όλες οι κρατήσεις γίνονται σύμφωνα με την κατηγορία του οχήματος και όχι για συγκεκριμένο μοντέλο. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας οχήματος στην προεπιλεγμένη από τον πελάτη κατηγορία, αναφορικά πάντοτε με επιβεβαιωμένη κράτηση, η Autounit Car Rental διατηρεί το δικαίωμα να παρέχει στον πελάτη αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας, χωρίς επιβάρυνση του πελάτη.
Προσόντα ενοικιαστή: Ο ενοικιαστής για να προβεί στην ενοικίαση αυτοκινήτου σε θα πρέπει να:
• Έχει ελάχιστο όριο ηλικίας 23 ετών, με άδεια οδήγησης η οποία να έχει εκδοθεί τουλάχιστον ένα χρόνο πριν, για τις κατηγορίες οχημάτων A, B, C, D. Για όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες, θα πρέπει να είναι άνω των 25 ετών και η άδεια οδήγησης να έχει εκδοθεί τουλάχιστον πριν από 3 χρόνια.
• Διαθέτει Ελληνική, Ευρωπαϊκή (για τις χώρες Ε.Ε.) ή Διεθνή (για τις χώρες που δεν υπάγονται στην Ε.Ε.) άδεια οδήγησης.
Παραλαβή οχημάτων για ενοικιάσεις αυτοκινήτων: Ο ενοικιαστής κατά την παραλαβή του οχήματος θα πρέπει να έχει μαζί του:
Ισχύουσα νόμιμη άδεια οδήγησης.
Με την παραλαβή του οχήματος θα δίνεται στον ενοικιαστή το Μισθωτήριο Συμβόλαιο ενοικίασης το οποίο θα πρέπει να ελέγξει και να υπογράψει. Το Μισθωτήριο Συμβόλαιο, θα παρουσιάζει όλες τις υπηρεσίες / ασφάλειες που παρέχονται καθώς και όποιες από τις επιπρόσθετες υπηρεσίες / ασφάλειες θελήσει ο ενοικιαστής, με τις αντίστοιχες χρεώσεις. Είναι πολύ σημαντικό στην παραλαβή ο ενοικιαστής να ελέγξει το όχημα και να αναφέρει οποιαδήποτε ζημιά υπάρχει ήδη σε αυτό ώστε να αποφευχθεί η χρέωση ζημιάς από προηγούμενη ενοικίαση.
Όροι για ενοικίαση αυτοκινήτου:
Πολιτική Καυσίμου
Το όχημα θα πρέπει να επιστραφεί με όσο ακριβώς καύσιμα παραδόθηκε. Σε διαφορετική περίπτωση ο ενοικιαστής επιβαρύνεται με την ίση αξία της ποσότητας της οποίας λείπει. Ποσά εγγύησης ανά κατηγορία αυτοκινήτων
Το ποσό της εγγύησης είναι 300,00€ για τις κατηγορίες A, B
Το ποσό της εγγύησης είναι 400,00€ για τις κατηγορίες C
Το ποσό της εγγύησης είναι 500,00€ για τις κατηγορίες D, E
Το ποσό της εγγύησης είναι 800,00€ για τις κατηγορίες G
Το ποσό της εγγύησης θα δεσμεύεται στην πιστωτική κάρτα του οδηγού και θα επιστρέφεται αυτούσιο στην λήξη της ενοικίασης, εφόσον δεν προκύψουν άλλες χρεώσεις.
Ασφάλεια προς τρίτους (F.C.G. Full Coverage Gold)
Περιλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασης
Τα οχήματα είναι ασφαλισμένα έναντι τρίτων (εξαιρουμένου του οδηγού) για θάνατο και σωματικές βλάβες έως το ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ (3.000€) ανά ατύχημα και για υλικές ζημίες τρίτων (εξαιρουμένου του οχήματος της Autounit Car Rental) έως το ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ (3.000€). Σε περίπτωση μεταβολής των ανωτέρω ορίων, θα ισχύουν πάντοτε τα κατώτατα όρια, όπως αυτά καθορίζονται από την κείμενη ελληνική νομοθεσία. Ζημιές που υπερβαίνουν το όριο της ασφαλιστικής κάλυψης ή εξαιρούνται από αυτήν, θα καταβάλλονται εξ’ ολοκλήρου από τον πελάτη.
Ασφάλεια κλοπής και πυρός
Περιλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασης
Ασφάλεια EIP (Extra Insurance Pack)
Ο ενοικιαστής απαλλάσσεται πλήρως της ευθύνης για οποιανδήποτε ζημιά του αυτοκινήτου που αφορά:
• Αστική Ευθύνη εντός Φυλασσόμενων χώρων, Ferry, Εξωτερικό
• Φυσικά φαινόμενα- Χαλάζι
εφόσον αποδεχτεί και υπογράψει τους σχετικούς όρους του συμβολαίου της εταιρείας και καταβάλει το ποσό των 10€/ ημέρα
Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΖΗΜΙΕΣ
Όταν ο οδηγός προκαλεί ένα ατύχημα υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών ή αλκοόλ.
Αν ο οδηγός του οχήματος δεν είναι εξουσιοδοτημένος ως οδηγός στο συμβόλαιο ενοικίασης
Εάν ο ενοικιαστής δεν λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης για την ασφαλή στάθμευση και κλείδωμα του αυτοκινήτου.
Εάν το αυτοκίνητο είναι παράνομα σταθμευμένο.
Ζημιές που προκλήθηκαν ως αποτέλεσμα το όχημα να οδηγείται σε έναν δρόμο που δεν ήταν κατάλληλος.
Σημ.: Οι παραπάνω ασφάλειες δεν καλύπτουν ζημιές που έχουν προκληθεί από παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.), καθώς και, η καταστροφή κλειδιού, η θραύση τζαμιών, καθρεπτών και κρυστάλλων, χτυπήματα στο κάτω μέρος του αμαξώματος, στα ελαστικά καθώς και στο εσωτερικό του.
ΠΡΟΣΤΙΜΑ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ:
Οι κλήσεις και τα πρόστιμα συνεπεία παραβάσεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας επιβαρύνουν πλήρως τον Μισθωτή. Ο Μισθωτής επιπροσθέτως αναλαμβάνει κατά περίπτωση και την πληρωμή των εξόδων διαχείρισης
Απώλεια ή καταστροφή κλειδιού:
Σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής κλειδιού κατά την διάρκεια της ενοικίασης, τότε ο ενοικιαστής θα πρέπει να καταβάλλει αντίστοιχα τα παρακάτω ποσά:
80,00€-200,00€ για τις κατηγορίες A, B, C, Cd.
100,00€-250,00€ για τις κατηγορίες D,
200,00€-350,00€ για τις κατηγορίες E, F
Ακυρώσεις
Η ακύρωση της κράτησης πρέπει να γίνει τουλάχιστον εβδομήντα δύο (72) ώρες πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία και ώρα έναρξης της ενοικίασης του οχήματος, (σύμφωνα πάντοτε με την ακριβή ώρα κράτησης), όπως αυτή πραγματοποιήθηκε στο σύστημα κρατήσεων της εταιρείας. Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε μια κράτηση, θα απευθυνθείτε στην εταιρεία μέσω του συστήματος κρατήσεων.
Οι ακόλουθες χρεώσεις θα ισχύουν για τις ακυρώσεις κρατήσεων:
Σε περίπτωση ειδοποίησης ακύρωσης η οποία παραλαμβάνεται από την Autounit Car Rental τουλάχιστον εβδομήντα δύο (72) ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη ενοικίασης του οχήματος, οποιοδήποτε ποσό έχει καταβληθεί προκαταβολικά θα επιστραφεί.
Σε περίπτωση ειδοποίησης ακύρωσης η οποία παραλαμβάνεται από την Autounit Car Rental σε λιγότερο από εβδομήντα δύο (72) ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη ενοικίασης του οχήματος, δεν θα επιστραφεί κανένα χρηματικό ποσό το οποίο έχει ενδεχομένως προκαταβληθεί.
No-show:
Σε περίπτωση που ο ενοικιαστής δεν παραλάβει το αυτοκίνητο τη συμφωνηθείσα ημέρα και ώρα χωρίς προηγούμενη έγγραφη ή τηλεφωνική ειδοποίηση, η Autounit Car Rental θα ακυρώνει την κράτηση μετά την πάροδο 3 ωρών. Η Autounit Car Rental διατηρεί το δικαίωμα να χρεώσει τον ενοικιαστή με μία ημέρα ενοικίασης της ίδιας κατηγορίας αυτοκινήτου που αφορά η κράτηση.
Μεταφορά με πλοίο:
Απαγορεύεται η φόρτωση αυτοκινήτων σε πλοίο χωρίς την έγγραφη έγκριση / συγκατάθεση της Autounit Car Rental Σε περίπτωση μίας τέτοιας ενοικίασης μεταξύ νησιών, ο ενοικιαστής οφείλει να επιστρέψει το όχημα στο υποκατάστημα παραλαβής, διαφορετικά όλα τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον ίδιο. Σε περίπτωση μηχανικής βλάβης ή ατυχήματος, ο ενοικιαστής είναι υποχρεωμένος να μεταφέρει το αυτοκίνητο σε ένα υποκατάστημα Autounit Car Rental (εκτός νησιού) με δικά του έξοδα.
Ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε Αθήνα επέκταση ενοικίασης:
Εάν ο ενοικιαστής επιθυμεί να κρατήσει το ενοικιαζόμενο όχημα περισσότερο από την περίοδο που ήδη έχει συμφωνήσει, θα πρέπει να επικοινωνήσει με το υποκατάστημα της Autounit Car Rental από όπου παρέλαβε το όχημα για να σημειωθεί η παράταση της ενοικίασης του αυτοκινήτου στο Μισθωτήριο Συμβόλαιο.
Ενοικίαση Αυτοκινήτου: Τρόποι πληρωμής
Η πληρωμή της προκαταβολής μπορεί να γίνει ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, ή με πιστωτική κάρτα. Η εξόφληση μπορεί να γίνει με μετρητά ή με πιστωτική κάρτα. Η Autounit Car Rental Δέχεται τις ακόλουθες πιστωτικές κάρτες: Visa, Mastercard. Το Φ.Π.Α περιλαμβάνεται στις τιμές για όλες τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε Αθήνα και Αττική.
Ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς πιστωτική κάρτα:
Η ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς πιστωτική κάρτα δεν ισχύει για ενοικίαση οχημάτων Β κατηγορίας και πάνω, καθώς και για πολυήμερες ενοικιάσεις. Στις περιπτώσεις αυτές είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστωτικής κάρτας.
Η εταιρεία μας εφόσον το κρίνει απαραίτητο, διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει προσκόμιση πιστωτικής κάρτας ακόμη και για τις περιπτώσεις που δεν περιγράφονται παραπάνω.
Παραδόσεις – Παραλαβές εκτός ωρών λειτουργίας:
Επιβάρυνση πελάτη 25€.
Παραδόσεις – Παραλαβές εκτός σταθμών:
Οι παραδόσεις και παραλαβές εκτός σταθμών πραγματοποιούνται κατόπιν αιτήματος του πελάτη. Η επιβάρυνση για παραδόσεις παραλαβές εντός πόλεων είναι 15€+ΦΠΑ, ενώ για παραδόσεις παραλαβές εκτός πόλεων το κόστος είναι 25€+ΦΠΑ συν 1,55 +ΦΠΑ ανά χλμ.
Επιπλέον οδηγός:
Η χρέωση για κάθε επιπλέον οδηγό είναι 4€/ημέρα. Ο μέγιστος αριθμός οδηγών καθορίζεται στα 3 άτομα.
Σύστημα πλοήγησης (GPS): Η χρέωση για το GPS καθορίζεται στα 4€/ημέρα, κατόπιν αιτήματος του πελάτη και διαθεσιμότητας της εταιρείας, με μέγιστη χρέωση τα 50€/ενοικίαση.
Παιδικό κάθισμα:
Η χρέωση για παιδικό κάθισμα καθορίζεται στα 5€/ημέρα κατόπιν αιτήματος του πελάτη και διαθεσιμότητας της εταιρείας, με μέγιστη χρέωση τα 50€/ενοικίαση.
Αλυσίδες χιονιού:
Η χρέωση για αλυσίδες χιονιού καθορίζεται στα 10€/ημέρα κατόπιν αιτήματος του πελάτη και διαθεσιμότητας της εταιρείας, με μέγιστη χρέωση τα 80€/ενοικίαση.
Καύσιμα:
Ο μισθωτής οφείλει να επιστρέψει το αυτοκίνητο με την ίδια ποσότητα καυσίμου που το παρέλαβε. Σε περίπτωση επιστροφής του αυτοκινήτου με μικρότερη ποσότητα καυσίμου από την αρχική (δηλαδή την ποσότητα καυσίμου που ο πελάτης παρέλαβε το όχημα) ο πελάτης επιβαρύνεται με τη διαφορά του καυσίμου. Καμία αποζημίωση δεν προβλέπεται για τον πελάτη εάν το αυτοκίνητο επιστραφεί με μεγαλύτερη ποσότητα καυσίμου απ' ότι παρελήφθη. Τα οχήματα παραδίδονται με ελάχιστη ποσότητα καυσίμου που αντιστοιχεί στο ¼ του ρεζερβουάρ.
Χιλιόμετρα:
Για ενοικιάσεις μεγαλύτερης διάρκειας των 3 ημερών προβλέπονται ελεύθερα χιλιόμετρα. Για ενοικιάσεις διάρκειας μικρότερης των 3 ημερών, οι τιμές συμπεριλαμβάνουν περιορισμό 100 χλμ/ημέρα. Στην τελευταία αυτή περίπτωση εφόσον ο μισθωτής επιθυμεί ελεύθερα χιλιόμετρα τότε μπορεί να επιλέξει το πακέτο ελεύθερων χιλιομέτρων με χρέωση σύμφωνα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο. Σε διαφορετική περίπτωση κάθε επιπλέον χιλιόμετρο άνω των 100 χλμ/ημέρα θα επιβαρύνει τον πελάτη κατά την επιστροφή του οχήματος με ποσό 0,05+ΦΠΑ ανά χιλιόμετρο.
Ατύχημα:
Σε περίπτωση ατυχήματος ο πελάτης επιβαρύνεται με 15€ για τα έξοδα της διαχείρισης του φακέλου ατυχήματος.

Σε περίπτωση ατυχήματος για οδική βοήθεια, καλέστε: 1137 ή 2111075709
Σε περίπτωση βλάβης του οχήματος, για οδική βοήθεια καλέστε στο: 2111070777

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ένας σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

renault
citroen
peugeot
dacia
nissan

ΠΑΚΕΤΑ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ SERVICE

Προβολή

GARAGE