H Ν. Πουλακης ΑΕΒΕ στηριζει το προγραμμα «Μεινε σπιτι - ερχομαστε κοντα σου» του Δημου Σαρωνικου

by N.ΠΟΥΛΑΚΗΣ
29 Απριλίου 2020, 11:00ΑM
Η Ν. Πουλάκης ΑΕΒΕ, Εξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος Renault & Dacia, με βαθύ αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης σε αυτή την πρωτόγνωρη μάχη έναντι του Κορωνοϊού, στηρίζει το πρόγραμμα «Μείνε σπίτι - ερχόμαστε κοντά σου» του Δήμου Σαρωνικού, με την παροχή δυο αυτοκινήτων.

Η Ν. Πουλάκης ΑΕΒΕ, Εξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος Renault & Dacia, υποστηρίζει κοινωνικές δράσεις για την ανακούφιση των ευπαθών ομάδων που πλήττονται από τον Κορωνοϊό.

Πιο συγκεκριμένα, η Ν. Πουλάκης ΑΕΒΕ, προκειμένου να ενισχύσει την υπηρεσία «Μείνε σπίτι - ερχόμαστε κοντά σου» του Δήμου Σαρωνικού, προχώρησε στην παραχώρηση δύο αυτοκινήτων, για να διευκολύνει τις μετακινήσεις του προσωπικού που στελεχώνει το πρόγραμμα.

Ο Δήμος Σαρωνικού, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Φιλίππου Ι. Πέτρου έχει εντάξει στις τακτικές δράσεις του για την υποστήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων του Δήμου, και όχι μόνο για την συγκεκριμένη περίοδο, το πρόγραμμα «Μείνε σπίτι - ερχόμαστε κοντά σου». Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ηλικιωμένα άτομα και άτομα με ειδικές ανάγκες, και περιλαμβάνει την παροχή κατ’ οίκον υπηρεσιών που σχετίζονται με την διανομή φαρμάκων, φαγητών και είδη πρώτης ανάγκης.

Ευχόμαστε η επόμενη μέρα να είναι κοντά και να μας βρει νικητές απέναντι στον Κορωνοϊό.