ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ CLIMA - A/C απο 35€

Η καλή λειτουργία του συστήματος κλιματισμού του αυτοκινήτου σας, σας διασφαλίζουν άνετες και ευχάριστες μετακινήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Η καλή συντήρηση του κλιματιστικού είναι αυτή που θα σας παρέχει ένα περιβάλλον στο εσωτερικό της καμπίνας φιλτραρισμένο από σκόνες και μικροσωματίδια, διασφαλίζοντας ότι ο αέρας που αναπνέετε θα είναι πάντοτε καθαρός.
Επίσης βοηθάει στην ελάττωση της κατανάλωσης καυσίμου λόγω της χαμηλότερης απαίτησης για κατανάλωση ενέργειας. Τέλος, λόγω της αποτελεσματικής αποθάμπωσης των κρυστάλλων βοηθάει στην καλή ορατότητα τους χειμερινούς μήνες.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ:

Όταν καθόμαστε στο αυτοκίνητό μας και βάζουμε μπροστά τη μηχανή, συχνά, χωρίς σκέψη,ενεργοποιούμε και το air-condition (A/C). Κάθε φορά που το κάνουμε αυτό, βάζουμε την υγεία μας, καθώς και η υγεία των ανθρώπων γύρω μας, σε κίνδυνο.
Αυτό συμβαίνει επειδή όταν αφήνουμε το αυτοκίνητό μας παρκαρισμένο στον ήλιο, πάντα κλείνουμε τα παράθυρα. Αλλά ακόμα και όταν αφήνουμε το αυτοκίνητο στην σκιά, μπορεί να συσσωρευτούν μέσα σε αυτό 400-800 mg βενζολίου. Αν παρκάρετε το αυτοκίνητο στον ήλιο, σε θερμοκρασία μεγαλύτερη από 16 βαθμούς Κελσίου, η στάθμη του βενζολίου μπορεί να φτάσει και τα 2.000-4.000 mg, επίπεδο που είναι 40 φορές μεγαλύτερο από το επιτρεπόμενο. Όταν μπαίνετε σε ένα αυτοκίνητο που είχε κλειστά τα παράθυρα, εισπνέετε το βενζόλιο, μη γνωρίζοντας ότι η τοξίνη αυτή επηρεάζει τα νεφρά, το συκώτι και τον ιστό των οστών.
Επιπλέον, παίρνει πολύ χρόνο και προσπάθεια για τον οργανισμό μας να την εξαλείψει.

Γι'αυτό τον λόγο θα πρέπει να ανοίξουμε τα παράθυρα του αυτοκινήτου για λίγο πριν από την ενεργοποίηση του A/C.
published by Ν. ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΑΕΒΕ

Η εταιρεία Ν. ΠΟΥΛΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε, εδρεύει στο Χαϊδάρι Λ. Αθηνών 243 Α και δραστηριοποιείται, για περισσότερο από 25 χρόνια, στους τομείς εμπορίας και ανταλλακτικών αυτοκινήτων, καθώς και στην παροχή τεχνικών υπηρεσιών αυτοκινήτου (service - φανοποιείο – βαφείο).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΣ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SERVICE

Ένας σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

GARAGE