Νεες χαμηλοτερες τιμες, ακομη μεγαλυτερο οφελος!

  • triple win renault

Η Renault προσφέρει τώρα τα δημοφιλή μοντέλα της Renault σε ακόμα χαμηλότερες τιμές, δίνοντας μεγαλύτερο όφελος για τον πελάτη ακόμα και σε σχέση με εκείνο που πρόσφερε το μέτρο της απόσυρσης.

Έχοντας κερδίσει το κοινό στην Ελλάδα, αλλά και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, τα μοντέλα της Renault ξεχωρίζουν για τον δυναμικό σχεδιασμό τους, την υψηλή ποιότητα, τις πρωτοποριακές λύσεις, αλλά και τους προηγμένους κινητήρες με τεχνολογία από τη Formula 1 που προσφέρουν υψηλή απόδοση, με εξαιρετικά χαμηλές τιμές κατανάλωσης και εκπομπών ρύπων.

Σύμφωνα με τις αλλαγές που έχουν προκύψει από την 1/6/2016 στον τρόπο φορολόγησης των καινούργιων αυτοκινήτων, η Teoren Motors προσφέρει τις δημοφιλείς εκδόσεις των Renault Twingo, Clio, Clio Sport Tourer και Captur σε νέες χαμηλότερες τιμές, προσφέροντας αυξημένο όφελος στους αγοραστές.

Παράλληλα, επιπλέον των νέων τιμών, η Teoren Motors έχει εξασφαλίσει ένα περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων, τα οποία έχουν εκτελωνιστεί πριν την 1/6/2016 και διατίθενται με ιδιαίτερα προνομιακούς όρους από το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Renault & Dacia.

Σε κάθε περίπτωση και με τον νέο τρόπο φορολόγησης, στη Renault ο αγοραστής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το μοντέλο που επιθυμεί νιώθοντας πάντα σίγουρος ότι έχει κάνει την καλύτερη επιλογή!

published by Ν. ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΑΕΒΕ

Η εταιρεία Ν. ΠΟΥΛΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε, εδρεύει στο Χαϊδάρι Λ. Αθηνών 243 Α και δραστηριοποιείται, για περισσότερο από 25 χρόνια, στους τομείς εμπορίας και ανταλλακτικών αυτοκινήτων, καθώς και στην παροχή τεχνικών υπηρεσιών αυτοκινήτου (service - φανοποιείο – βαφείο).

GARAGE